Wat doen we Concept, creatie én realisatie

functioneel én stijlvol

er worden bij vteb functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker [uw klant] als uitgangspunt ontworpen en gebouwd. bouwstenen zijn: intuïtieve navigatie, laadsnelheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. daarbij is tevens het screenen van de inhoud van uw website van groot belang. niet alleen om de bezoeker te boeien, ook google kent uw website op basis van de inhoud importantie [en dus vindbaarheid] toe. uw website wordt ontwikkeld op basis van een zeer gebruikersvriendelijk vteb cms op basis van het open source cms wordpress en joomla. afhankelijk van uw wensen en eisen zal een keuze worden voorgelegd tussen beide gebruiksvriendelijke content management systemen.

Ook voor onderhoud van uw nieuwe of reeds bestaande website kunt u terecht bij vteb creatives. Wij bieden voor zowel Joomla als Wordpress website een onderhoudsabonnement aan.

Responsive

Alle nieuw opgeleverde websites door VTEB zijn voorzien van een responsive webdesign. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm op desktop, mobiel en tablet.

CMS

VTEB websites zijn voorzien van een content management systeem (CMS). Dat is een webapplicatie die het mogelijk maakt de website eenvoudig, zonder veel technische kennis, zelf te beheren en aan te passen.

oplevering

als u overgaat tot het laten bouwen van een (nieuwe) website wilt u graag snel resultaat zien. vteb maakt het mogelijk om veelal binnen een maand uw (nieuwe) website te lanceren. daag ons gerust uit!