Wat doen we Concept, creatie én realisatie

betrouwbaar én betaalbaar

VTEB levert hosting diensten in maatwerkpakketten op aanvraag. Alle pakketten zijn standaard voorzien van support per email and telefoon, zonder verborgen kosten. Uiteraard is het mogelijk alle mogelijke domeinnaam extensies te koppelen aan het hostingpakket. Een aanvraag voor een maatwerk prijsopgave kunt u hier doen. Voor een overzicht van de reguliere Webhosting Pakketten kunt u de volgende link volgen:

 

voor het instellen van een e-mail account op uw desktop, laptop of smartphone heeft u de pop, imap en smtp instellingen nodig. een link naar deze gegevens vindt u hieronder. indien u niet op de hoogte bent op welke server uw website gehost, versio of pcexterme server, wordt of voor andere vragen kunt u uiteraard een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Versio server

Vimexx server

Cloud Hosting

Al onze hosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij uitstekende snelheden en uptimes garanderen.

Secured Data

alle data is op een redundante SAN opgeslagen en uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit.

Controlepaneel

alle hosting klanten maken gebruik van het controlepaneel DirectAdmin dat uitblinkt in eenvoud en via de browser te beheren is.