webhosting snel en betrouwbaar

Wat zijn de POP, IMAP en SMTP gegevens van uw e-mail account(s)?

Als u de e-mail account al heeft aangemaakt via DirectAdmin, bij 'E-mail accounts' onder 'E-mail management' dan kunt u uw e-mail lezen via uw webmail, maar ook via uw favoriete e-mail programma. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Outlook, Apple Mail, Firebird en vele anderen!

Adviesinstelling: Centrale & SSL-beveiligde mailserver

VTEB Creatives heeft voor alle hostingklanten op de AXC server een centrale en SSL-beveiligde mailserver beschikbaar. Deze mailserver is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor alle hosting klanten van VTEB hetzelfde, mits u op een AXC server gehost wordt.

Wij raden u aan om gebruik te maken van IMAP zodat uw e-mail bewaard blijft op de mailserver. U kunt dan op al uw computers, laptops, telefoons en tablets uw e-mails lezen, beantwoorden en synchroniseren.

IMAP server: mail.axc.nl
IMAP poort: 993

POP server: mail.axc.nl
POP poort: 995

SMTP server: mail.axc.nl
SMTP poort: 465

SSL: Aan!

Gebruikersnaam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wachtwoord: het door u gekozen wachtwoord bij het aanmaken van het e-mail account

Onbeveiligde mailserver

U kunt ook gebruik maken van de mailserver van uw eigen server. Deze mailserver is niet voorzien van een SSL certificaat. Wij raden u sterk aan om gebruik te maken van onze centrale & SSL-beveiligde mailserver.

POP server: mail.uwdomein.nl
SMTP server: mail.uwdomein.nl
IMAP poort: 143
POP poort: 110
SMTP poort: 587
Gebruikersnaam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wachtwoord: zoals u hebt aangegeven
SSL: Uit!
Authenticatie voor SMTP is vereist!